Baxter

Baxter sin historie begynner i 1990 i smørøyet av italiensk design og et område rikt på høyt kvalifisert arbeidskraft fra en stor gründerdrøm.

https://www.baxter.it

En forening av gamle håndverkstradisjoner, erfaring og kreativ energi som har utviklet seg og vokst over tid, med uendelig lidenskap for det som er vakkert, gjennomtenkt og gjennomført for å formidle følelser. Et familieselskap. Et konsept som involverer både forholdet til hele personalet og distribusjonspartnerne, som settes inn i en ekte symbiose, som gjør oss i stand til å jobbe og vokse sammen.

 

Siden 2005 er Baxter sertifisert ISO 14001 og øko-bærekraft er fortsatt et av de ledende prinsippene til selskapet. Baxters sine nye lokaler, som har eksistert siden 2011, er blant annet det første «Climate House» for offentlig bruk i Europa sertifisert i klasse A. Det er en arbeidsplass med lav miljøpåvirkning der lys, eksponering for sollys og materialer skaper en høy komfort og et symbiotisk forhold til det omkringliggende miljøet.

 

Det hele begynte i «tradition tanning districts» i Italia der mesterhåndverkerne forvandler råmaterialer til skinnbiter med er unikt utseende, mykhet og berøring. En vei med manuell prosess, hvor erfaring og kultur er de essensielle elementene som gjør at Baxter kan produsere et prestisjetungt skinn, symbolet på selskapets fortreffelighet. Skinnet vårt har en sjel: det er et levende produkt som må behandles forsiktig og som forbedres ved at tiden går og blir vitne til livet til de som bruker dem.

 

Hver gjenstand gjennomgår en spesifikk skreddersydd prosess, slik at det ferdige produktet kan personlig tilpasses. Laget med stor omhu og lidenskap av deres håndverkere, har hvert produkt sin historie, som starter med et skinn og ender med et design. I dag bruker Baxter fortsatt ferdighetene og erfaringene sine til å produsere små kunstverk for hånd, da dette er den eneste måten de kan sikre seg å dedikere den omsorgen og oppmerksomheten som kreves for å perfeksjonere hver eneste detalj.


https://www.baxter.it