Casamilano

Casamilano er et italiensk selskap hvor hele produksjonen blir laget i Italia, internasjonalt kjent innen sektoren for moderne bolig- og i kommersielt bruk.

https://www.casamilanohome.com/en/

Casamilano ble grunnlagt i 1998 av Anna, Carlo og Elena Turati med ønske om å skape en kolleksjon til hjemmet av internasjonalt omfang. Kolleksjonen debuterte på Milan Furniture Fair i april samme år. Casamilano samarbeider med internasjonalt anerkjente designere som: Paola Navone, Laboratorio Avallone, Roberto Lazzeroni, Massimiliano Raggi, Castello Lagravinese, Marco Boga, Enrico Franzolini, Studio Opera, Lievore Altherr Molina.


Bærekraftig etikk
Bærekraftig etikk er et grunnleggende konsept i Casamilano sin filosofi, et valg som gjenspeiler selskapets ønske om å respektere territoriet det ble grunnlagt og opererer i.
Hele Casamilano- produksjonen foregår og laget i Italia og garanterer en streng og nøyaktig kontroll av alle de forskjellige produksjonsstadiene. Råvarene og alle komponentene velges, men full respekt for miljøet.
Tømmeret som brukes til produksjonen kommer fra planlagte skogplanting plantasjer, for å bevare og konservere naturarven.Kvalitet
Ved å hele tiden strebe etter å tilfredstille kundenes behov, har Casamilano alltid fokusert på stilistiske undersøkelser på konkrete prosjekter.

Casamilano er veldig nøye med å velge de beste materialene. Det høye estetiske nivået som skiller kolleksjonen gis av kvaliteten på råvarene som brukes, valget av de beste essensene for finérene, håndlagde og manuelle avslutninger, dyrebar marmor og det brede utvalget av stoffer og skinn i trendy farger.

Hele Casamilano- kolleksjonen er laget i Italia, produsert i hjertet av Brianza, et territorium som alltid har vært synonymet med utmerket produksjon av italiensk design, og det er resultatet av en lang og dyktig lokal håndverktradisjon.

For å garantere toppkvaliteten på det ferdige produktet og dets levetid blir hver artikkel nøye kvalitetskontrollert og testet i hver produksjonsfase før emballasje og frakt.

Hvert Casamilano- produkt er ledsaget av et autentisitetskort som bekrefter originaliteten, som informerer kunden om materialene som brukes, råd om pleie og vedlikehold over tid, garantien.Laget i Italia
Casamilano er et italiensk selskap hvor hele produksjonen blir laget i Italia, internasjonalt kjent innen sektoren for moderne bolig- og i kommersielt bruk.

Alt fra designerkonsept til kreativitet, fra stil til realisering av det ferdige produktet. Med full respekt for miljøet er hele produksjonsprosessen «null kilometer», produsert av høyt spesialiserte lokale håndverkere, med stor dyktighet og kompetanse, for å alltid garantere en overlegen kvalitet.

Deres brede kolleksjon er preget av en diskret og betryggende eleganse, laget av essensielle former, nøyaktig utførelse i detaljene, raffinerte materialer, fine stoffer og skinn, for å tilby kunden et kvalitetsprodukt med en moderne design og tidløs eleganse.

Casamilano sin stil gjenspeiler et harmonisk fargepalett der stoffer som lin, bomull, fløyel, skinn i nøytrale toner, elfenben, sand, naturlig, beige og grått råder, hvor generell estetisk effekt både er visuell og taktil komfort, veldig raffinert og elegant.

Deres samling er laget av objekter designet for å vare i lang tid, raffinert, unik, men en umiskjennelig Casamilano- stil, helt laget i Italia.

https://www.casamilanohome.com/en/