Sesongens borddekking

Det er ingenting som er hyggeligere enn å samle nære og kjære rundt et dekket bord for gode måltider og lange samtaler! Har du invitert til sommerfest, konfirmasjon, dåp, 17. mai-feiring eller bare en middag med vennegjengen? Slik kan du dekke et vakkert bord.

MIKS OG MATCH

Det kun fantasien som setter grenser når det gjelder borddekking, så tør å vær kreativ. Ikke vær redd for å mikse og matche materialer, mønster og strukturer, det stramme med det sjarmerende varme eller det tradisjonelle med det utradisjonelle. Varier gjerne stylingen fra hver kuvert, det gir bordet et mer lekent uttrykk.

DET PERFEKTE TILBEHØRET

En vakker borddekking med nøye utvalgte elementer skaper den helt rette stemningen. Bruk av lin i både duk og servietter binder borddekkingen sammen og gir et helhetlig uttrykk. Materialer som lin i kombinasjon med lær og naturmaterialer skaper et avslappet og utradisjonelt, men samtidig elegant preg. Glass og bestikk er essensielt for borddekkingen og hos oss finner du et bredt utvalg. Her har vi dekket med vakkert bambusbestikk fra Sabre Paris og enkle, elegante glass fra Ralph Lauren Home. 
Blomster er den enkleste måten å pynte et bord, og ingen anledning er for stor eller for liten til å dekke et blomstrende vakkert bord. Dekorer gjerne med blomster i antikke krus. Ved å benytte antikviteter som dekor tilføres både sjel og personlighet, og det er nettopp denne kombinasjonen som gjør et hjem til noe helt eget og unikt. Noe vi elsker! I tillegg til blomster er lysestaker med levende lys en viktig del av borddekkingen og bidrar til en lun og stemningsfull atmosfære.
Noe av det beste vi vet med borddekking er å samle nære og kjære, og å tilbringe tid med de vi er glad i. Vi håper du lar deg inspirere!