Pierre Frey

Pierre Frey, stilblanding som et valg

Pierre Frey ble grunnlagt i 1935 og er et fransk selskap med en sterk følelse av stilblanding som skaper og produserer tekstiler, tapeter, tilpassede tepper og eksepsjonelle møbler. Begrepet arbeid av høy kvalitet er ikke et hult konsept; Det er snarere hjørnesteinen i denne bedriften i den reneste franske tradisjonen. Det drar sin inspirasjon fra kunsten av fjerntliggende etniske grupper, det franske attende århundre og samtidskunst. Pierre Frey sin kolleksjon er en samling av materialer og motiver som gjenforenes i harmoniske farger. Privatpersoner, interiør designere, møbeltrekkere og kulturinstitusjoner setter pris på Pierre Freys dristighet og høye standarder. Hver samling er en historie, en tur som er gjort mulig av Patrick Freys og hans studio, samt designere, mestervevere, trykkere og broderere som alle legger sin kunnskap til tjeneste for en felles lidenskap.
Medlem av Comité Colbert, som samler franske luksushus og flere kulturinstitusjoner siden grunnleggelsen i 1954, deltar Pierre Frey i å fremme fransk kunst de vivre på internasjonalt nivå.
I flere år har Pierre Frey utvidet sitt utvalg av produkter med nye bakgrunnsbilder, wallcoverings, skreddersydde tepper og møbler med sine kjente kreative kriterier.