TID FOR HAGE OG UTELIV MED SIFAS HAGEMØBLER

Vi lengter mot solfylte dager og varmere vær, late morgener og sene sommerkvelder med familie og venner. Utendørssesongen er rett rundt hjørnet og det er endelig tid for hage og uteliv! Enten du skal innrede balkongen, terrassen, hagen eller loungeområdet tilbyr vi et bredt utvalg hagemøbler for enhver smak. Stilren aluminium, klassisk rotting eller tidløs teak og synteak - sett ditt personlige preg på uteområdet med evigvarende design som du vil verdsette år etter år. 

Med hagemøbler fra franske Sifas får du tidløse, slitesterke møbler som er skapt for å vare. De fleste av hagemøblene kan trygt stå ute uansett vær og årstid, dermed slipper du å måtte tenke på oppbevaring og å flytte møblene frem og tilbake. Bestill dine nye hagemøbler nå slik at du kan nyte sesongen til det maksimale️️️!

10 års garanti og rask levering!

SIFAS KROSS KOLLEKSJON 

En subtil kombinasjon av tradisjon og modernitet, Kross har sjenerøse former og virvler med tidløse linjer. Setene er dype og komfortable. Under "smijerns"-utseendet skjuler det seg en struktur av "høyteknologisk" aluminium som gir den styrke og letthet.

SIFAS COCO KOLLEKSJON

Coco er inspirert av atmosfæren i Provence og den rene luften i Lubéron-massivet. Den kombinerer edle materialer som gammel teak eller flettet tau med aluminium og harpiks, for å fornye og gi liv til samlinger fulle av autentisitet og karakter.

SIFAS OSKAR KOLLEKSJON

En flott klassiker av elegante og tidløse utemøbler. Oskar kolleksjonen representerer denne livskunsten i Côte d'Azur kalt "the art of living", både inspirert av avslappende øyeblikk, men også av eleganse. Det er luksus, eleganse og teknikalitet til tjeneste for uovertruffen komfort, enten på dekket av en yacht, i et bassenghus eller på terrassen til et hus.

SIFAS KOMFY KOLLEKSJON

Komfy gjør det mulig å skape, med bare 3 moduler, personlige loungeområder og tilbyr en rekke muligheter og kombinasjoner for å komponere og justere uteloungen du drømmer om. Komfys puter er av enestående komfort trukket i vannbestandig stoff, putene er skummet og av 100% akrylvatt som blir beskyttet med et trekk som gjør at vann og regn ikke trekkes inn. 

Se hele utvalget av Sifas hagemøbler her!