Utemøbler for vakre øyeblikk

Vincent Sheppard promoterer vakre øyeblikk tilbrakt sammen. Delte øyeblikk er de som vil vare livet ut. Det kan være å leke med barna i hagen, nyte en deilig kveld rundt middagsbordet eller slappe av ved bassenget på ferie. Deres komfortable møbler er der for å imøtekomme dine delte minner, øyeblikk og selve livet.

Vincent Sheppard er et belgisk møbelselskap som produserer papirvevde møbler også kalt Lloyd Loom. Kjent for sin karakteristiske design og kvalitet som blander et tradisjonelt produkt med et tidsriktig utseende, og resultatet er en særegen linje med møbler som matcher nesten ethvert interiør og er virkelig vakkert. 

MATERIALER

Tau - mykt, men sterkt! Et materiale som brukes til deres utemøbler, er tau. Tauet er laget av polypropylenfibre eller akryl. Akkurat som deres andre syntetiske materialer, er tauet designet for å tåle alle værforhold og kan stå ute hele året.

Teak - ikke ta feil: det er en levende ting! Det er viktig å innse at tre er et naturmateriale med sine egne egenskaper. Variasjoner i farge, kvist og andre naturlig forekommende egenskaper er iboende for massivt tre. Vi tror at disse ufullkommenhetene bare vil bidra til sjarmen til bordet ditt. Ettersom tre er et naturprodukt, vil det reagere på påvirkninger fra omgivelsene. Men vite dette: det er fullt mulig og helt normalt at bordet ditt endres over tid. Fordi tre er et levende produkt, bør du imidlertid ta noen forholdsregler for å sikre at det varer så lenge som det er ment å gjøre.

 

Kjøp utendørskolleksjon til Vincent Sheppard for å imøtekomme dine lykkeøyeblikk. Med en bevisst tankegang og lidenskap for dyktig håndverk, tar de sikte på å skape tidløse møbler som vil sette et personlig preg ved å velge unik design som er ment å vare.

 

  https://artoflife.no/collections/vincent-sheppard